Logo Lolland-Falster Brandvæsen

Lolland-Falster

Brandvæsen

Borgernært Brandvæsen

Lolland-Falster Brandvæsen har i ugerne 36, 37 og 38 gennemført kampagnen "Borgernært Brandvæsen".

Kampagnen har haft til formål at oplyse borgere på Lolland-Falster, om de elementære tiltag man kan gøre hjemme hos sig selv, for bl.a. at forebygge brand og oversvømmelser m.v.


Morten Andersen, der er chef for brandvæsnets forebyggende afdeling og ansvarlig for kampagnen, betragter kampagnen som en succes.

Vi har fået rigtig mange besøg og positive henvendelser i de tre uger, hvor kampagnen har kørt, og hvor vores INFO-trailer har været opstillet på torvene i de tre store byer Nakskov, Maribo og Nykøbing F.


Nogle af de spørgsmål vores brandinspektører har svaret på er mange, bl.a.:

Hvordan kan man forberede sig på skybryd? Skal man anskaffe sig en brandslukker?

Hvor mange røgalarmer skal man have? og mange flere gode og relevante spørgsmål, siger Morten Andersen.

   

Der er ingen tvivl om, at der er tale om en kampagne vi vil gentage og måske endda udvide, når vi nu får lavet den endelige evaluering i løbet af de næste par uger, fortæller Morten videre.


Hvis du sidder inde med et spørgsmål omkring forebyggelse af brand eller oversvømmelse, og ikke nåede at komme forbi info-traileren og hilse på vores brandinspektører, er du naturligvis velkommen til at kontakte Lolland-Falster Brandvæsen på 61 94 80 00.Brugen af vores hjemmeside er fuldstændig anonym. Vi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv udflyder en af vores formulare på hjemmesiden . Vi giver eller sælger ikke oplysninger til tredjepart.

Læs mere
Godkend