Logo Lolland-Falster Brandvæsen

Lolland-Falster

Brandvæsen

Borgmesteren for Lolland Kommune, Holger Schou Rasmussen, uddeler Lolland-Falster Brandvæsens fortjensttegn til Kirsten Johansen.

Kirsten Johansen blev indstillet til fortjensttegnet af Vicebrandinspektør Jens Rasmussen efter at have opdaget et ildskær fra et hus på Riegelsvej i Nakskov den 25. december 2015. Kirsten ringede 1-1-2, hvorefter hun vækkede beboerne i nabohuset. Kirsten forsøgte ligeledes at redde beboerne ud af det brændende hus, men på grund af røg og flammer, måtte hun opgive. Brandvæsnet fik dog heldigvis reddet beboerne ud efter deres ankomst.

Det er Kirstens uselviske handling, som udløser brandvæsenets fortjensttegn, og familien kan i dag takke Kirsten for, at de er i god behold.

Fortjensttegnet blev indstiftet i 2014 og gives for en særlig fortjenstfuld og uselvisk indsats.Lolland-Falster Brandvæsen uddeler fortjensttegn


Brugen af vores hjemmeside er fuldstændig anonym. Vi registrerer ingen data, der kan bruges til at identificere dig, med mindre du selv udflyder en af vores formulare på hjemmesiden . Vi giver eller sælger ikke oplysninger til tredjepart.

Læs mere
Godkend